Gear Point, het nieuwe concept van Gear for Professionals

23 mei 2012

Goed nieuws voor alle liefhebbers van militaire uitrusting! Gear for Professionals uit Amersfoort stapt aankomende zomer over op een nieuw concept met een nieuwe naam: Gear Point. De winkel zal verhuizen naar een nieuw pand, op een steenworp afstand van de huidige locatie. Gear Point blijft dus op een goed bereikbare plaats in het midden van het land.

Het nieuwe gebouw biedt met een oppervlakte van ongeveer 300 vierkante meter 3x zoveel ruimte als de huidige winkel. In de nieuwe winkel zal dan ook een uitgebreider assortiment komen te liggen. Dit assortiment zal niet meer alleen gericht zijn op professionals (militairen, politie) maar ook op outdoorliefhebbers. De verwachting is echter dat ook voor militairen het assortiment uitgebreid zal worden. Zo weten we bijvoorbeeld al dat de bekende Tactikka hoofdlampen van Petzl in het nieuwe assortiment zullen worden opgenomen. Uiteraard blijft het huidige assortiment van 5.11 Tactical gewoon bestaan!

Naast deze veranderingen staat er nog een belangrijke verandering op de planning, namelijk een webwinkel. Hoewel het nu al mogelijk is om producten te bestellen, is dat nooit zo eenvoudig als wanneer je producten kunt bekijken en bestellen op een webwinkel. Daar gaat binnenkort dus verandering in komen!

Naar verwachting zal de verhuizing van het oude naar het nieuwe pand begin augustus plaatsvinden en zal de winkel rond 7 augustus voor het eerst open gaan. De officiële opening staat gepland op 5 september. Het adres van het nieuwe pand is Siliciumweg 26 te Amersfoort (bijna letterlijk tegenover het huidige pand dus).

Heb je een account op Facebook? Vergeet dan niet de Facebook-pagina van Gear Point te liken! We hebben gegrepen dat onder de eerste 200 likes een aantal spullen van 5.11 zullen worden verloot...

Gear Point banner

Labels: Gear Point, Gear for Professionals