Officiële opening van Gear Point in Amersfoort

28 augustus 2012

In mei schreven we al over de aankomende verbouwing van (toen nog) Gear for Professionals uit Amersfoort. De officiële Nederlandse dealer van 5.11 Tactical heeft niet alleen een nieuwe naam (Gear Point) maar is ook verhuisd naar een nieuw pand. De nieuwe winkel heeft daardoor 3x zo veel ruimte en daar wordt goed gebruik van gemaakt! De winkel is al begin augustus geopend voor publiek, maar op woensdag 5 september zal de officiële opening plaatsvinden. Naast de winkel zal ook een webwinkel geopend worden, én het nieuwe Test & Training Centre.

Een foto van de nieuwe winkel van Gear Point

Gear for Professionals zal dus doorgaan onder de naam Gear Point. Gear Point is onderdeel van de Safety Concepts Group, net als zusterbedrijven Ascent Safety en Safe Tactics. Ascent Safety is een kenniscentrum dat is gespecialiseerd in het aanbieden van advies, training en uitrusting voor het werken op grote hoogte. Daarnaast is het gericht op eerste hulpverlening en brandbestrijding. Safe Tactics heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van advies, training en uitrusting aan speciale eenheden van politie en defensie.

De nieuwe Gear Point formule is het resultaat van het bundelen van krachten van deze twee bedrijven. In tegenstelling tot Ascent Safety en Safe Tactics, die zich meer richten op overheid en bedrijven, is Gear Point toegankelijk voor de individuele militair of politieagent en ook voor burgers. Gear Point is zoals gezegd de officiële Nederlandse dealer van 5.11 Tactical, maar heeft ook producten van andere merken in het assortiment. Onder andere Petzl, Leatherman en Magnum zijn hier te vinden.

De opening van de nieuwe winkel vindt dus plaats op woensdag 5 september, met een vrije inloop van 14:00 tot 22:00 uur. Tijdens deze opening zullen diverse demo's en workshops plaatsvinden, én is er een korting van 20% op het gehele assortiment!

Voor meer informatie en het adres van Gear Point, bekijk onze Gear Point pagina en/of de uitnodiging voor de opening van Gear Point!

Labels: Gear Point, Gear for Professionals, 5.11 Tactical