T&A Fair 2013 - Firstcarecompany

14 december 2013

Firstcarecompany is een winkel die zich voornamelijk richt op politie / beveiliging. Dat neemt echter niet weg dat ze ook voor militairen interessante producten verkopen. Zo maken onder andere Tasmanian Tiger, Wiley X, Traser en UF PRO deel uit van het assortiment. De winkel bevindt zich in Deventer en Firstcarecompany heeft ook een webwinkel.

De stand van Firstcarecompany

Firstcarecompany liet ons de plastic magazijnhouders van ESP zien. Deze magazijnhouders zijn zowel beschikbaar voor 9mm (Glock) als voor 5.56mm (Colt / Diemaco) patroonmagazijnen. De houders zijn in verschillende uitvoeringen te koop, waardoor je ze aan een riem of op een modulair vest kunt dragen. Ze kunnen ten opzichte van de riem / het vest gedraaid worden zodat je zelf een prettige hoek kunt kiezen om de magazijnen te trekken / terug te plaatsen. Door een drukmechanisme zijn de magazijnen makkelijk uit de houder te trekken en terug te plaatsen, zonder dat ze er vanzelf uit kunnen vallen.

Hoewel op deze stand alleen een metalen patroonmagazijn aanwezig was vertelde Firstcarecompany dat de 5,56mm houders ook in combinatie met de platic Diemaco magazijnen te gebruiken zijn.

Zie ook de website van Firstcarecompany: firstcarecompany.nl.

Labels: Tactical & Adventure Fair 2013, Firstcarecompany