T&A Fair 2013 - Kendor van Noah

15 december 2013

Kendor van Noah is een groothandel die horloges en horlogebanden verkoopt. Maar het bedrijf heeft ook een webwinkel waar particulieren kunnen bestellen. Het bedrijf heeft een groot assortiment met medium- en high-end militaire horloges. Onder andere Traser en Casio Pro-Trek maken deel uit van het assortiment.

De horloges van Traser zijn analoog (met wijzers), zeer robuust en waterdicht tot 200 meter. De horloges kenmerken zich doordat ze zijn uitgerust met tritiumverlichting. Dit betekent dat de wijzers en cijfers continu verlicht worden. Dit blijft jarenlang branden zonder dat je batterijen hoeft te vervangen.

De Pro-Trek horloges van Casio zijn uitgevoerd met veel handige functies. Natuurlijk laten ze de tijd zien, maar afhankelijk van het model heb je ook een ingebouwde hoogtemeter, thermometer, barometer en/of kompas.

De stand van horlogegroothandel Kendor van Noah

Zie www.vannoah.com voor meer informatie over dit bedrijf en om horloges direct bij deze groothandel te bestellen.

Labels: Tactical & Adventure Fair 2013, Kendor van Noah