T&A Fair 2013 - Medaille Opmaak Dienst

15 december 2013

Vlak bij de ingang van de beurshal staat de stand van de Medaille Opmaak Dienst. De Medaille Opmaak Dienst is een non-profit organisatie die, zoals de naam al verklapt, medailles opmaakt. Dit is namelijk iets wat niet door Defensie gedaan wordt en wat (oud-) militairen en veteranen dus zelf moeten laten doen. De man die dit doet, doet het uit respect en dankbaarheid voor de Nederlandse veteranen, en hij vraagt dan ook alleen een vergoeding voor de materiaalkosten die hij maakt.

Alle militairen en veteranen zijn welkom, dus ook actief dienende militairen. Let wel, de oudere veteranen krijgen voorrang op de overige klanten.

Militaire Willemsorde, opgemaakt door de Medaille Opmaak Dienst

De Medaille Opmaak Dienst heeft geen website maar wel een Facebookpagina: zie Facebook.com/medailleopmaakdienst.

Labels: Tactical & Adventure Fair 2013, Medaille Opmaak Dienst