T&A Fair 2013 - Yankee / The Gearshed

15 december 2013

Yankee is een winkel uit Den Bosch en heeft ook een webwinkel: Yankee Online. De winkel verkoopt onder andere producten van Blackhawk, Revision, Mechanix, Meindl, Lowa, Snugpak en Condor voor scherpe prijzen.

Bij de stand werd ons verteld dat Yankee binnenkort zal verhuizen naar Kaatsheuvel en dat de naam zal veranderen in The Gearshed. Ook het concept zal veranderen. De dumpartikelen gaan verdwijnen en de winkel gaat zich meer richten op de jacht- en schietsport.

De nieuwe winkel zal rond maart 2014 haar deuren openen, maar de website (YankeeOnline.nl) zal al vanaf eind december doorverwijzen naar de nieuwe website.

Update: in het oude pand van Yankee Dump aan de Orthenstraat in Den Bosch zit nu een nieuwe winkel: Yankee Supply. Yankee Supply richt zich, net als haar voorganger, onder andere op outdoor en tactical producten.

Yankee wordt The Gearshed

Labels: Tactical & Adventure Fair 2013, Yankee, The Gearshed