T&A Fair 2013 - Dutch Defence Press

17 december 2013

Dutch Defence Press heeft als het goed is geen introductie meer nodig. Het is dé website met foto's en artikelen over de Nederlandse krijgsmacht. Dutch Defence Press (DDP) gaat regelmatig 'embedded' mee op oefeningen van Nederlandse eenheden. De mannen achter deze website hebben inmiddels zo'n vertrouwensband met Defensie dat ze ook met enige regelmaat worden uitgenodigd om reportages te maken over de Nederlandse Special Operations Forces: het Korps Commandotroepen en de Netherlands Maritime Special Operations Forces (NLMARSOF). Deze eenheden zijn normaal gesproken erg voorzichtig om in de openbaarheid te treden (dit om niet te veel informatie weg te geven over hun wijze van optreden) maar voor DDP maken ze graag een uitzondering. Maar ook reguliere eenheden komen regelmatig aan bod, en algemeen nieuws over (internationale) ontwikkelingen op defensiegebied.

Dutch Defence Press was aanwezig op de Tactical & Adventure Fair in meerdere opzichten - niet alleen waren de mannen van DDP persoonlijk aanwezig op de beurs, maar de beurshal was zelf ook gevuld met foto's die door Dutch Defence Press gemaakt zijn. Ook de grote banner die aan de buitenkant van het Beursgebouw hing was een compositie van hun foto's.

De banner aan de buitenkant van het Beursgebouw

De website van DDP is DutchDefencePress.com. Door je op hun Facebook- of Twitteraccount te abonneren kun je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen.

Labels: Dutch Defence Press, Tactical & Adventure Fair 2013