Nieuwe website MILE Gear

18 december 2013

Een aantal dagen geleden schreven we al een bericht over MILE Gear op de Tactical & Adventure Fair in Eindhoven. MILE Gear liet ons toen al weten dat er een nieuwe website in ontwikkeling was die ergens in de komende week zou worden gelanceerd. Eergisteren is die nieuwe site online gezet.

De site is een stuk overzichtelijker geworden. Er zijn nu meer mogelijkheden om een bepaald product te vinden. Zo kun je bovenaan uit een aantal categorieën kiezen (Kleding, Tactisch materiaal en Patches), maar kun je (op de homepagina) ook naar beneden scrollen en op merk zoeken. Verder zijn de resultaten van een bepaalde categorie te filteren, bijvoorbeeld op merk en/of prijs. Tenslotte is onderaan de site een aantal overzichten te vinden, zoals een overzicht met de nieuwste producten en een overzicht met producten die in de aanbieding zijn.

Er lijkt nog wel wat informatie op de website te missen, zoals informatie over het bestelproces, verzendkosten en dergelijke, maar dat zal ongetwijfeld nog ergens in de komende dagen worden toegevoegd.

De nieuwe website van MILE Gear

Uiteraard is de nieuwe website gewoon te vinden op het vertrouwde adres: www.milegear.nl.

Labels: website, webwinkel, MILE Gear