T&A Fair 2013 - Combatshop

18 december 2013

In een hoek van de beursvloer stond de stand van Combatshop. Combatshop is een winkel uit Montfoort die zich voornamelijk op airsoft richt maar ook een aantal professionele merken in het assortiment heeft, waaronder 5.11, Traser, Blackhawk, Mechanix en Condor. Bovendien hebben we begrepen dat er plannen zijn om Warrior Assault Systems aan het assortiment toe te voegen.

Wat opviel op de stand was de pop die er stond. De pop droeg een plate carrier van Condor met daarop een systeem bevestigd waar het wapen (voorzien van een soort haak) in kan worden gehangen, ter vervanging van een tactische draagriem. Het wapen zou (volgens Combatshop) niet eruit vallen bij springen of rennen maar kan wel makkelijk worden gepakt wanneer je hem nodig hebt.

Zie de website van Combatshop voor het adres en openingstijden van de winkel, of om producten te bestellen via de webwinkel.

De stand van Combatshop

Het ophangsysteem voor het wapen

Labels: Tactical & Adventure Fair 2013, Combatshop