Tweede editie Tactical & Adventure beurs vindt plaats in november

29 oktober 2014

Vorig jaar december vond in Eindhoven de Tactical & Adventure beurs plaats. Dit is hét evenement binnen Nederland op het gebied van defensie, outdoor, schietsport en airsoft. Zie onze blog voor een impressie en een kleine greep uit de bedrijven die aanwezig waren.

Door het grote succes van 2013 zal het evenement dit jaar herhaald worden, op 21, 22 en 23 november. Net als vorig jaar zal de beurs plaatsvinden in het Beursgebouw in Eindhoven, op loopafstand van het station. Het thema van de beurs is verder uitgebreid om ook het outdoor-gedeelte meer aan bod te laten komen, maar uiteraard zal ook de militaire branch weer aanwezig zijn.

Banner van Tactical & Adventure 2014

Praktische informatie

De beurs is vrijdag open van 12:00 tot 17:00, en zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00. Tickets kunnen bij de ingang gekocht worden, de entreeprijs is € 10.

Voor meer informatie, zoals de adresgegevens, een routebeschrijving en parkeergelegenheid, zie www.tactical-event.com.

Label: Tactical & Adventure 2014