Tasmanian Tiger Chest Rig MK II

Tasmanian Tiger logo
Tasmanian Tiger Chest Rig MK II
 

Geen beoordeling

  • Merk: Tasmanian Tiger
  • Productcode: 7852
  • Gewicht: 1 kg
  • MOLLE-compatible
  • One size fits all

De Tasmanian Tiger Chest Rig MK II is een praktische chest rig gemaakt van hoogwaardige materialen. De chest rig is gemaakt van Texamid 11.1 (nylon), dit is een van de meest robuuste materialen die TT gebruikt. Naast dat het zeer robuust is het ook praktisch waterdicht. De chest rig beschikt over 4 interne patroonhouder tassen en 2 vaste utility tassen aan weerszijden van de rig. De gehele rig is aan de voorzijde voorzien van molle zodat de mogelijkheid bestaat om de rig uit te breiden met verschillende pouches naar keuze. Achter de patroonhoudertassen bevindt zich de mogelijkheid tot het plaatsen van een kogelwerende plaat. De schouderbanden zijn gevoerd voor meer draag comfort en de rig is voorzien van een gordel systeem wat voorkomt dat de rig omhoog kruipt tijdens het gebruik. Het vest is verkrijgbaar in verschillende kleuren zonder extra tassen.

Prijzen vergelijken

Klik op een kleur om hier op te filteren.

Productomschrijving

De Tasmanian Tiger Chest Rig MK II is een praktische chest rig gemaakt van hoogwaardige materialen. De chest rig is gemaakt van Texamid 11.1 (nylon), dit is een van de meest robuuste materialen die TT gebruikt. Naast dat het zeer robuust is het ook praktisch waterdicht.

De chest rig beschikt over 4 interne patroonhouder tassen en 2 vaste utility tassen aan weerszijden van de rig. De gehele rig is aan de voorzijde voorzien van molle zodat de mogelijkheid bestaat om de rig uit te breiden met verschillende pouches naar keuze. Achter de patroonhoudertassen bevindt zich de mogelijkheid tot het plaatsen van een kogelwerende plaat. De schouderbanden zijn gevoerd voor meer draag comfort en de rig is voorzien van een gordel systeem wat voorkomt dat de rig omhoog kruipt tijdens het gebruik.

Het vest is verkrijgbaar in verschillende kleuren zonder extra tassen.

Productfoto's

Klik op een foto om hem te vergroten.