High Speed Gear Wasatch

High Speed Gear logo
High Speed Gear Wasatch
 

Geen beoordeling

De Wasatch plate carrier van HSGI (High Speed Gear) is een platecarrier met geïntegreerde opbergmogelijkheden voor patroonmagazijnen. De Wasatch heeft 6 opbergvakken waar verschillende soorten patroonmagazijnen in passen, waaronder Diemaco/HK416/M16/M4 patroonmagazijnen (hiervan passen er zelfs twee in elk vak). Aan beide zijkanten zit een kleinere opbergruimte voor bijvoorbeeld een radio of rookhandgranaat. Op al deze vakken zit elastiek om de patroonmagazijnen en andere uitrusting op hun plek te houden. Aan de voorkant bevindt zich ook een 'admin panel' om papierwerk, kaarten etc. te bewaren. Uiteraard is de plate carrier ook bedekt met MOLLE zodat ook normale opbouwtasjes op de Wasatch geplaatst kunnen worden. Bovenaan zowel de voor- als de achterkant van de plate carrier is Velcro (klittenband) geplaatst om emblemen, herkenningstekens en dergelijke te bevestigen. De HSGI Wasatch is oorspronkelijk ontworpen om over soft body armour heen gedragen te worden. De Wasatch is daardoor redelijk groot. Als stand-alone plate carrier, en voor wat smallere mensen wordt dan ook de HSGI Weesatch aangeraden.

Prijzen vergelijken

Er zijn bij ons geen (web)winkels bekend die dit product verkopen.

Productomschrijving

De Wasatch plate carrier van HSGI (High Speed Gear) is een platecarrier met geïntegreerde opbergmogelijkheden voor patroonmagazijnen. De Wasatch heeft 6 opbergvakken waar verschillende soorten patroonmagazijnen in passen, waaronder Diemaco/HK416/M16/M4 patroonmagazijnen (hiervan passen er zelfs twee in elk vak). Aan beide zijkanten zit een kleinere opbergruimte voor bijvoorbeeld een radio of rookhandgranaat. Op al deze vakken zit elastiek om de patroonmagazijnen en andere uitrusting op hun plek te houden.

Aan de voorkant bevindt zich ook een 'admin panel' om papierwerk, kaarten etc. te bewaren.

Uiteraard is de plate carrier ook bedekt met MOLLE zodat ook normale opbouwtasjes op de Wasatch geplaatst kunnen worden. Bovenaan zowel de voor- als de achterkant van de plate carrier is Velcro (klittenband) geplaatst om emblemen, herkenningstekens en dergelijke te bevestigen.

De HSGI Wasatch is oorspronkelijk ontworpen om over soft body armour heen gedragen te worden. De Wasatch is daardoor redelijk groot. Als stand-alone plate carrier, en voor wat smallere mensen wordt dan ook de HSGI Weesatch aangeraden.

Productfoto's

Klik op een foto om hem te vergroten.