High Speed Gear Weesatch

High Speed Gear logo
High Speed Gear Weesatch
 

Geen beoordeling

De Weesatch plate carrier van HSGI (High Speed Gear) is een plate carrier met geïntegreerde opbergmogelijkheden voor patroonmagazijnen. De Weesatch heeft 4 opbergvakken, in elk vak passen 2 Diemaco/HK416/M16/M4 patroonmagazijnen. Aan beide zijkanten zit een kleinere opbergruimte voor bijvoorbeeld een radio of rookhandgranaat. Op al deze vakken zit elastiek om de patroonmagazijnen en andere uitrusting op hun plek te houden. Er bestaan ook versies van deze plate carrier met velcro flappen in plaats van elastiek om de inhoud op zijn plaats te houden. Aan de voorkant bevindt zich ook een 'admin panel' om papierwerk, kaarten etc. te bewaren. Uiteraard is de plate carrier ook bedekt met MOLLE zodat ook normale opbouwtasjes op de Weesatch geplaatst kunnen worden. Bovenaan zowel de voor- als de achterkant van de plate carrier is Velcro (klittenband) geplaatst om emblemen, herkenningstekens en dergelijke te bevestigen. De HSGI Weesatch is bedoeld als stand-alone plate carrier, of voor smallere personen om over een scherfvest heen te dragen. Voor bredere personen die het vest over een scherfvest heen willen dragen, wordt de HSGI Wasatach aangeraden.

Prijzen vergelijken

Er zijn bij ons geen (web)winkels bekend die dit product verkopen.

Productomschrijving

De Weesatch plate carrier van HSGI (High Speed Gear) is een plate carrier met geïntegreerde opbergmogelijkheden voor patroonmagazijnen. De Weesatch heeft 4 opbergvakken, in elk vak passen 2 Diemaco/HK416/M16/M4 patroonmagazijnen. Aan beide zijkanten zit een kleinere opbergruimte voor bijvoorbeeld een radio of rookhandgranaat. Op al deze vakken zit elastiek om de patroonmagazijnen en andere uitrusting op hun plek te houden. Er bestaan ook versies van deze plate carrier met velcro flappen in plaats van elastiek om de inhoud op zijn plaats te houden.

Aan de voorkant bevindt zich ook een 'admin panel' om papierwerk, kaarten etc. te bewaren.

Uiteraard is de plate carrier ook bedekt met MOLLE zodat ook normale opbouwtasjes op de Weesatch geplaatst kunnen worden. Bovenaan zowel de voor- als de achterkant van de plate carrier is Velcro (klittenband) geplaatst om emblemen, herkenningstekens en dergelijke te bevestigen.

De HSGI Weesatch is bedoeld als stand-alone plate carrier, of voor smallere personen om over een scherfvest heen te dragen. Voor bredere personen die het vest over een scherfvest heen willen dragen, wordt de HSGI Wasatach aangeraden.

Productfoto's

Klik op een foto om hem te vergroten.