Arktis Basic Trousers

Arktis logo
Arktis Basic Trousers
 

Geen beoordeling

Deze Arktis Basic Trousers is gemaakt van 50/50 katoen/polyester ripstop materiaal met een waterafstotende afwerking. De broek bevat zes zakken: twee grote zakken met Canadese knopen aan de zijkanten, twee steekzakken aan de voorkant en twee kontzakken aan de achterkant. De zomen bij de enkels zijn uitgevoerd met een trekkoord. De broek is voorzien van een ritssluiting en een extra brede taille die op maat kan worden afgesteld. In tegenstelling tot andere gevechtsbroeken van Arktis kunnen de broekspijpen van de Basic Trousers niet worden opengeritst aan de onderkant.

Prijzen vergelijken

Er zijn bij ons geen (web)winkels bekend die dit product verkopen.

Productomschrijving

Deze Arktis Basic Trousers is gemaakt van 50/50 katoen/polyester ripstop materiaal met een waterafstotende afwerking. De broek bevat zes zakken: twee grote zakken met Canadese knopen aan de zijkanten, twee steekzakken aan de voorkant en twee kontzakken aan de achterkant. De zomen bij de enkels zijn uitgevoerd met een trekkoord. De broek is voorzien van een ritssluiting en een extra brede taille die op maat kan worden afgesteld.

In tegenstelling tot andere gevechtsbroeken van Arktis kunnen de broekspijpen van de Basic Trousers niet worden opengeritst aan de onderkant.

Productfoto's

Klik op een foto om hem te vergroten.