Fostex Flexfit NLD Cap

Fostex logo
Fostex Flexfit NLD Cap
 

Geen beoordeling

  • Merk: Fostex
  • One size fits all

Dit is de bekende NLD cap zoals die gedragen wordt door Nederlandse militairen in Afghanistan en andere uitzendgebieden. Deze petjes hebben op de voorkant in dik geborduurde zwarte letters de tekst 'NLD' staan (de NAVO-afkorting van Nederland) en op de achterkant een Nederlands vlaggetje. Dit om de nationaliteit aan te duiden in internationale operaties. De cap is niet verstelbaar, maar past zich door het elastische Flexfit systeem aan aan het hoofd van de drager. Hierdoor past de NLD cap prima bij iedereen met een hoofdmaat van 56 t/m 60.

Prijzen vergelijken

Klik op een kleur om hier op te filteren.

Productomschrijving

Dit is de bekende NLD cap zoals die gedragen wordt door Nederlandse militairen in Afghanistan en andere uitzendgebieden.
Deze petjes hebben op de voorkant in dik geborduurde zwarte letters de tekst 'NLD' staan (de NAVO-afkorting van Nederland) en op de achterkant een Nederlands vlaggetje. Dit om de nationaliteit aan te duiden in internationale operaties.

De cap is niet verstelbaar, maar past zich door het elastische Flexfit systeem aan aan het hoofd van de drager. Hierdoor past de NLD cap prima bij iedereen met een hoofdmaat van 56 t/m 60.

Productfoto's

Klik op een foto om hem te vergroten.