Meindl Army Pro

Meindl logo
Meindl Army Pro
 

Geen beoordeling

  • Merk: Meindl
  • Materialen: Gore-Tex, Leer
  • Winddicht
  • Waterdicht
  • Ademend
  • Vibram zolen
  • Veterhaken: open

De Meindl Army Pro is een stevige gevechtslaars van het Duitse schoenenmerk Meindl, dat bekend staat om zijn hoogwaardige schoenen voor de militaire en outdoor markt. De Meindl Army Pro is dan ook een van de meest populaire schoenen bij militairen. De Meindl Army Pro is gemaakt van hoogwaardig leer gecombineerd met Gore-Tex. Door deze combinatie is het uiterlijk van de schoen erg sterk en goed te onderhouden, en door de aan de binnenzijde geplaatste Gore-Tex blijven je voeten geventileerd en droog. Door de hoge schacht blijft de Army Pro tot 20 cm waterdicht. Door de speciale Vibram DUO-DUR Multigrip zool loop je de schoen vanzelf schoon.

Prijzen vergelijken

Productomschrijving

De Meindl Army Pro is een stevige gevechtslaars van het Duitse schoenenmerk Meindl, dat bekend staat om zijn hoogwaardige schoenen voor de militaire en outdoor markt. De Meindl Army Pro is dan ook een van de meest populaire schoenen bij militairen.

De Meindl Army Pro is gemaakt van hoogwaardig leer gecombineerd met Gore-Tex. Door deze combinatie is het uiterlijk van de schoen erg sterk en goed te onderhouden, en door de aan de binnenzijde geplaatste Gore-Tex blijven je voeten geventileerd en droog. Door de hoge schacht blijft de Army Pro tot 20 cm waterdicht.

Door de speciale Vibram DUO-DUR Multigrip zool loop je de schoen vanzelf schoon.

Productfoto's

Klik op een foto om hem te vergroten.

Onderhoud

Wax of spray de schoenen voordat je ze voor het eerst gaat dragen. Onderhoud na gebruik: Neem de zolen uit de schoenen. Verwijder het ergste vuil met behulp van water en een borstel. Laat vervolgens de schoenen drogen, maar niet in direct zonlicht of met behulp van een warmtebron. Doe je dit toch, dan loop je de kans dat het leer hard en broos word, en gaat barsten. Prop de schoenen eventueel vol met kranten om ook de binnenkant goed te laten drogen. Vervolgens kun je eventueel de schoenen sprayen en/of waxen om het leer goed te houden en de waterdichte eigenschappen te onderhouden. Meindl heeft daar zijn eigen onderhoudsmiddelen voor op de markt.