Applied Orange High Performance Combat Sock Summer

Applied Orange logo
Applied Orange High Performance Combat Sock Summer
 

Geen beoordeling

De High Performance Combat Sock Summer van Applied Orange is een hoge sok die is ontwikkeld voor gematigde tot warme klimaten. De sok is samengesteld uit verschillende materialen die er samen voor zorgen dat de sok stevig is, vocht afvoert en bacteriën en vieze luchtjes geen kans geeft. De sokken zijn voorgevormd naar de voeten, je hebt dus een speciale linker- en rechtersok. Het hoge ontwerp (de sokken komen bijna tot aan de knieën) zorgt ervoor dat de onderbenen beter beschermd zijn en dat bij kou (bijvoorbeeld 's nachts, maar ook in de winter) de lichaamstemperatuur beter wordt vastgehouden.

Prijzen vergelijken

Productomschrijving

De High Performance Combat Sock Summer van Applied Orange is een hoge sok die is ontwikkeld voor gematigde tot warme klimaten. De sok is samengesteld uit verschillende materialen die er samen voor zorgen dat de sok stevig is, vocht afvoert en bacteriën en vieze luchtjes geen kans geeft.

De sokken zijn voorgevormd naar de voeten, je hebt dus een speciale linker- en rechtersok. Het hoge ontwerp (de sokken komen bijna tot aan de knieën) zorgt ervoor dat de onderbenen beter beschermd zijn en dat bij kou (bijvoorbeeld 's nachts, maar ook in de winter) de lichaamstemperatuur beter wordt vastgehouden.

Productfoto's

Klik op een foto om hem te vergroten.

Onderhoud

De sokken kunnen worden gewassen op zowel 40 als 60 graden. Wasverzachter en wasdroger zijn geen probleem.