Copyright

Op de door ons geschreven teksten en het door ons gemaakte foto- en beeldmateriaal rust copyright. Het is niet toegestaan om teksten van onze website (zoals blogberichten, productinformatie, recensies, etc.) over te nemen op uw website of in een andere publicatie. Ook het gebruik van door ons gemaakte afbeeldingen is niet toegestaan.

Wij vinden het natuurlijk leuk als u de door ons geschreven artikelen interessant vindt en wilt delen op uw website. U kunt in dat geval een samenvatting van ons artikel publiceren. Voorwaarde is echter dat u onze website als bron vermeldt, inclusief een link naar de pagina op onze website waar het volledige artikel te lezen is. Zo kan men altijd de meest recente versie van het artikel lezen, inclusief eventuele updates en aanvullingen.

In sommige gevallen publiceren wij inhoud die niet door onszelf is geschreven, maar die we met toestemming van een derde partij (gastauteur) op onze site hebben geplaatst. In deze gevallen ligt het copyright niet bij ons, maar bij de schrijver van het artikel.

Hotlinken

Het hotlinken naar afbeeldingen op onze website (dit houdt in: het rechtstreeks gebruiken van / linken naar afbeeldingen op onze website) is niet toegestaan. Bovendien loopt u het risico dat, bij een update van onze site, afbeeldingen worden verplaatst naar een andere locatie of helemaal van onze site verdwijnen.

Het plaatsen van een link naar onze website, zodat mensen van uw website naar onze website kunnen klikken, is uiteraard wel gewoon toegestaan. Geef de link a.u.b. een goede tekst, zodat het duidelijk is voor uw bezoekers wat zich op de gelinkte pagina bevindt.

Toestemming

Heeft u vragen over het copyright van deze website, of wilt u toestemming vragen voor het gebruik van bepaalde inhoud? Neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier.