Volg ons

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van (militaire) kleding en uitrusting? Volg ons dan via een van de onderstaande kanalen:

Facebook

Heeft u een Facebookaccount? 'Like' dan onze pagina om onze updates in uw tijdlijn te ontvangen. Op onze Facebookpagina worden nieuwe blogberichten geplaatst, maar ook extra foto's en af en toe relevante statusupdates van andere pagina's.

Ga naar onze Facebookpagina

Twitter

Heeft u Twitter? Volg dan onze Twitterfeed om onze tweets op uw tijdlijn te ontvangen. Op Twitter plaatsen we voornamelijk links naar onze blogberichten, maar we reageren ook op vragen / reacties.

Ga naar onze Twitterfeed

Google+

Sinds kort hebben we ook een Google+ pagina. Ook hier plaatsen we links naar onze blogberichten. Heeft u ook een Google+ account? Volg dan onze pagina om onze updates te ontvangen.

Ga naar onze Google+ pagina

Atom / RSS

Tenslotte kunt u zich ook abonneren op onze Atom-feed. We raden dit aan indien u geen account op één van de bovenstaande social media platformen heeft, of als u ons om een andere reden niet via bovenstaande kanalen wilt volgen. De Atom-feed wordt automatisch bijgewerkt en bevat alléén updates van onze blog. U heeft een programma nodig dat automatisch de feed leest en u een melding geeft als er nieuwe berichten zijn. Een voorbeeld van zo'n programma is FeedReader (gratis).

Open onze Atom-feed