Lowe Alpine Saracen

Lowe Alpine logo
Lowe Alpine Saracen
 

Geen beoordeling

  • Merk: Lowe Alpine
  • Materiaal: 1000D Cordura TXN
  • Inhoud: 130 liter
  • Gewicht: 4,13 kg
  • MOLLE-compatible
  • NSN: 8465-17-113-6904
  • One size fits all

Met zijn volume van 130 liter (mainframe 90 liter + 20 liter uitbouwmogelijkheid + 20 liter daypacks) is de Lowe Alpine Saracen een rugzak waarin je alles mee kunt nemen. Niet voor niets worden deze rugzakken gebruikt door leden van het Korps Mariniers, het Korps Commandotroepen en de Luchtmobiele Brigade. De Lowe Alpine Saracen bestaat uit twee hoofdcompartimenten, die worden gescheiden door een tussenschot met een trekkoord. De kap bevat twee vakken die toegankelijk zijn met een rits. Verder bevat de rugzak twee afritsbare zijvakken die, wanneer ze aan elkaar geritst worden, een kleine dagrugzak (patrol pack) van 20 liter vormen. Op de voorkant van de rugzak zijn vier banden geplaatst waarop opbouwtassen van het modulair gevechtsvest kunnen worden bevestigd. Het rugpand is in de lengte verstelbaar door middel van het Advanced Paralux System (APS). Daarmee kan de rugzak aan elke individuële ruglengte worden aangepast.

Prijzen vergelijken

Klik op een kleur om hier op te filteren.

Productomschrijving

Met zijn volume van 130 liter (mainframe 90 liter + 20 liter uitbouwmogelijkheid + 20 liter daypacks) is de Lowe Alpine Saracen een rugzak waarin je alles mee kunt nemen. Niet voor niets worden deze rugzakken gebruikt door leden van het Korps Mariniers, het Korps Commandotroepen en de Luchtmobiele Brigade.

De Lowe Alpine Saracen bestaat uit twee hoofdcompartimenten, die worden gescheiden door een tussenschot met een trekkoord. De kap bevat twee vakken die toegankelijk zijn met een rits. Verder bevat de rugzak twee afritsbare zijvakken die, wanneer ze aan elkaar geritst worden, een kleine dagrugzak (patrol pack) van 20 liter vormen.

Op de voorkant van de rugzak zijn vier banden geplaatst waarop opbouwtassen van het modulair gevechtsvest kunnen worden bevestigd.

Het rugpand is in de lengte verstelbaar door middel van het Advanced Paralux System (APS). Daarmee kan de rugzak aan elke individuële ruglengte worden aangepast.

Productfoto's

Klik op een foto om hem te vergroten.

Onderhoud

Verwijder vuil met een droge borstel, of eventueel met behulp van water en zeep. Laat de rugzak altijd drogen voordat je hem opbergt! Dit voorkomt schimmelvorming.