Betalight Super Kit Marker

Betalight logo
Betalight Super Kit Marker
 

Geen beoordeling

De Betalight Super Kit Marker (de grotere broer van de "normale" Kit Marker) is een klein lampje dat wel 15 jaar blijft branden! De werking is gebaseerd op het radioactieve gas tritium, waardoor geen batterijen of lampjes vervangen hoeven worden. Hierdoor is de Super Kit Marker ook waterdicht. Het tritium is ongevaarlijk: de Super Kit Marker is gemaakt van een speciaal soort glas dat straling tegenhoudt. Zelfs als de Super Kit Marker breekt is de straling zo klein dat het niet eens door je huid komt. Je moet natuurlijk wel voorkomen dat je het inademt.

Prijzen vergelijken

Productomschrijving

De Betalight Super Kit Marker (de grotere broer van de "normale" Kit Marker) is een klein lampje dat wel 15 jaar blijft branden! De werking is gebaseerd op het radioactieve gas tritium, waardoor geen batterijen of lampjes vervangen hoeven worden. Hierdoor is de Super Kit Marker ook waterdicht.

Het tritium is ongevaarlijk: de Super Kit Marker is gemaakt van een speciaal soort glas dat straling tegenhoudt. Zelfs als de Super Kit Marker breekt is de straling zo klein dat het niet eens door je huid komt. Je moet natuurlijk wel voorkomen dat je het inademt.

Productfoto's

Klik op een foto om hem te vergroten.