Betalight Zip Marker

Betalight logo
Betalight Zip Marker
 

Geen beoordeling

De Betalight Zip Marker (de kleine variant van de 'normale' Kit Marker) is een klein lampje dat wel 15 jaar blijft branden! De werking is gebaseerd op het radioactieve gas tritium, waardoor geen batterijen of lampjes vervangen hoeven worden. Hierdoor is de Zip Marker ook waterdicht. Het tritium is ongevaarlijk: de Zip Marker is gemaakt van een speciaal soort glas dat straling tegenhoudt. Zelfs als de Zip Marker breekt is de straling zo klein dat het niet eens door je huid komt. Je moet natuurlijk wel voorkomen dat je het inademt.

Prijzen vergelijken

Productomschrijving

De Betalight Zip Marker (de kleine variant van de 'normale' Kit Marker) is een klein lampje dat wel 15 jaar blijft branden! De werking is gebaseerd op het radioactieve gas tritium, waardoor geen batterijen of lampjes vervangen hoeven worden. Hierdoor is de Zip Marker ook waterdicht.

Het tritium is ongevaarlijk: de Zip Marker is gemaakt van een speciaal soort glas dat straling tegenhoudt. Zelfs als de Zip Marker breekt is de straling zo klein dat het niet eens door je huid komt. Je moet natuurlijk wel voorkomen dat je het inademt.

Productfoto's

Klik op een foto om hem te vergroten.