Over Militaire-Uitrusting.nl

Militaire-Uitrusting.nl is in 2011 opgericht als een informatie- en vergelijkingssite over militaire kleding en uitrusting. Veel militairen kopen zelf extra uitrusting aan omdat het door "de baas" verstrekte materiaal niet altijd voldoet. In de loop der tijd zijn steeds meer bedrijven hierop gaan inspelen door alternatieven aan te bieden. Helaas komen er, onder andere door de toenemende populariteit van de airsoftsport, ook steeds meer producten op de markt die hier wel op lijken maar niet geschikt zijn voor professioneel gebruik.

Het doel van Militaire-Uitrusting.nl is om een overzicht te bieden van welke uitrusting verkrijgbaar is, wat de kwaliteit ervan is, en bij welke winkels het verkrijgbaar is. Hierdoor wordt de militair in staat gesteld om de beste keuze te maken.

In 2021 is de site geheel vernieuwd, om nog meer producten en verkopers te kunnen vergelijken.

Onze doelgroep

Onze doelgroep bestaat hoofdzakelijk uit Nederlandse militairen. Maar de producten die op deze site vermeld staan zullen ook interessant zijn voor andere professionals in het veiligheidsdomein zoals medewerkers van de Politie, Justitie en Douane, en voor outdoorliefhebbers.