Arktis Kommando Smock

Arktis logo
Arktis Kommando Smock
 

Geen beoordeling

  • Merk: Arktis
  • Productcode: B221
  • Gewicht: 1,3 kg
  • Sneldrogend

De Arktis Kommando Smock is een van de smockjassen uit het top segment van Arktis. De smockjassen van Arktis kenmerken zichzelf door de hoge kwaliteit en vele mogelijkheden, zo ook de Kommando smock. De Kommando smock is gemaakt van slijtvaste rip stop stof en beschikt over een groot scala aan opbergmogelijkheden. De 9 zakken in totaal, sluitend met Canadese knopen of stevige ritsen bieden voor iedereen de juiste opties. In iedere zak bevinden zich D ringen voor het borgen van spullen. De ellebogen zijn verstevigd en de jas beschikt over een oprolbare capuchon. Ook is de jas gedeeltelijk gevoerd. De smock is niet waterdicht, maar droogt razendsnel.

Prijzen vergelijken

Klik op een kleur om hier op te filteren.

Productomschrijving

De Arktis Kommando Smock is een van de smockjassen uit het top segment van Arktis. De smockjassen van Arktis kenmerken zichzelf door de hoge kwaliteit en vele mogelijkheden, zo ook de Kommando smock.

De Kommando smock is gemaakt van slijtvaste rip stop stof en beschikt over een groot scala aan opbergmogelijkheden. De 9 zakken in totaal, sluitend met Canadese knopen of stevige ritsen bieden voor iedereen de juiste opties. In iedere zak bevinden zich D ringen voor het borgen van spullen. De ellebogen zijn verstevigd en de jas beschikt over een oprolbare capuchon. Ook is de jas gedeeltelijk gevoerd.

De smock is niet waterdicht, maar droogt razendsnel.

Productfoto's

Klik op een foto om hem te vergroten.