Arktis Sniper Smock

Arktis logo
Arktis Sniper Smock
 

Geen beoordeling

  • Merk: Arktis
  • Productcode: B220
  • Sneldrogend

De Arktis Sniper Smock is een van de smockjassen uit het top segment van Arktis. De sniper smock is gemaakt van hoogwaardige en slijtvaste rip stop stof. De jas beschikt over vele extra’s die handig zijn voor de sniper / SLA / marksman. Zo beschikt de jas over capuchon met gelaatsnet, extra versteviging bij de ellebogen en schouders en laag geplaatste mouw zakken. Net als alle andere Arktis smocks beschikt de sniper smock over een groot scala aan opbergmogelijkheden en sluiten alle zakken met Canadese knopen of ritsen. Ook de bekende D ringen voor het borgen van spullen zijn in iedere zak aanwezig. De jas is niet waterdicht, maar droogt razend snel.

Prijzen vergelijken

Klik op een kleur om hier op te filteren.

Productomschrijving

De Arktis Sniper Smock is een van de smockjassen uit het top segment van Arktis. De sniper smock is gemaakt van hoogwaardige en slijtvaste rip stop stof. De jas beschikt over vele extra’s die handig zijn voor de sniper / SLA / marksman.

Zo beschikt de jas over capuchon met gelaatsnet, extra versteviging bij de ellebogen en schouders en laag geplaatste mouw zakken.

Net als alle andere Arktis smocks beschikt de sniper smock over een groot scala aan opbergmogelijkheden en sluiten alle zakken met Canadese knopen of ritsen. Ook de bekende D ringen voor het borgen van spullen zijn in iedere zak aanwezig.

De jas is niet waterdicht, maar droogt razend snel.

Productfoto's

Klik op een foto om hem te vergroten.