5.11 Tactical Rapid Assault Shirt

5.11 Tactical logo
5.11 Tactical Rapid Assault Shirt
 

Geen beoordeling

Het Rapid Assault Shirt van 5.11 Tactical is mede door input van special forces tot stand gekomen. Dit innovatieve shirt levert de onder warme omstandigheden de beste prestaties. De mouwen van deze under armour zijn gemaakt van hoge kwaliteit rip stop. Op de elle bogen zijn pads aangebracht en beide mouwen beschikken over een schuinplaatse zak met velcro zodat het plaatsen van patches en emblemen tot de mogelijkheden behoort. De torso is gemaakt van hoogwaardige mesh die zorgt voor een uitstekende afvoer van vocht waardoor het koel blijft onder je scherfvest. Met een ¾ rits aan de voorzijde voor extra ventilatie en met een gewicht van nog geen 145 gram is dit een perfecte aanvulling voor werken onder warme omstandigheden.

Prijzen vergelijken

Er zijn bij ons geen (web)winkels bekend die dit product verkopen.

Productomschrijving

Het Rapid Assault Shirt van 5.11 Tactical is mede door input van special forces tot stand gekomen. Dit innovatieve shirt levert de onder warme omstandigheden de beste prestaties.

De mouwen van deze under armour zijn gemaakt van hoge kwaliteit rip stop. Op de elle bogen zijn pads aangebracht en beide mouwen beschikken over een schuinplaatse zak met velcro zodat het plaatsen van patches en emblemen tot de mogelijkheden behoort.
De torso is gemaakt van hoogwaardige mesh die zorgt voor een uitstekende afvoer van vocht waardoor het koel blijft onder je scherfvest.
Met een ¾ rits aan de voorzijde voor extra ventilatie en met een gewicht van nog geen 145 gram is dit een perfecte aanvulling voor werken onder warme omstandigheden.

Productfoto's

Klik op een foto om hem te vergroten.